top of page

Utbud och tjänster

- En översikt 
Edvida erbjuder utbildning och kompetensutveckling på olika sätt och i olika former. Nedan finns en kort översikt över de grundläggande tjänsterna vi erbjuder, klicka dig vidare för att läsa mer om dem och om våra olika pedagogiska format.
Kurs och föreläsning vård och omsorg
Öppna utbildningar 
Utbildning på beställning
Föreläsningar & evenemang
De flesta av utbildningarna i vårt ordinarie kursutbud schemaläggs och planeras in i vårt egna kalendarium, dessa är öppna för alla att boka. 
 
Det här alternativet passar er som vill boka plats för en eller några enstaka individer istället för att beställa kursen för en större personalgrupp.
Hela vårt kursutbud går att beställa i uppdragsformat. Det innebär att vi bokar in en eller flera kurser specifikt och exklusivt för just er personal och verksamhet.

Utbildaren tar även en djupare kontakt med er som kund för att anpassa kursen just efter era specifika önskemål och behov.
Vi erbjuder även kortare föreläsningar och exklusiva evenemang som komplement till vårt fasta kursutbud. 

Särskilt aktuella experter eller forskare bjuds in och gästar ibland på digitala konferenser.

Kostnadsfria mini-föreläsningar erbjuds även kontinuerligt. 


 
Professionell Handledning 
Digitalt utbildningsbibliotek
Möter ni specifika utmaningar i er arbetsgrupp eller finns något särskilt område ni önskar fördjupa er i under en längre tid?  

I många fall kan vi erbjuda skräddarsydd  handledning som komplement till traditionell utbildning för att på bästa sätt ta er kompetensutveckling vidare. 
Föredrar ni helt digitala lösningar i form av webbutbildning där deltagare kan avancera helt i egen takt?

Missa inte vår moderna och effektiva lösning som ger er verksamhet tillgång till en lärplattform fullspäckad med fortbildningsmaterial anpassat för just er målgrupp.
bottom of page