top of page

tis 26 sep.

|

Digitalt via Zoom

Konsten att få gott om tid - Föreläsning 26 sept

Välkommen på en föreläsning om konsten att förhålla sig till, hantera och frigöra tid. Ta del av strategier och reflektioner för att skapa både harmoni och effektivitet i livet, på ett professionellt men också privat plan.

Konsten att få gott om tid - Föreläsning 26 sept
Konsten att få gott om tid - Föreläsning 26 sept

Tid och plats

26 sep. 2023 13:00 – 14:30

Digitalt via Zoom

Om evenemanget

Konsten att få gott om tid 

I många organisationer är tid en av de största bristvarorna idag.  När chefer och medarbetare får frågan: Vilken är din största utmaning? Så är inte sällan det mest återkommande svaret – TID!

Funderar man på frågan ytterligare inser man att det inte  alltid är tidsbrist i sig som är utmaningen, utan också vad vi fyller tiden med.  Här spelar vårt förhållningssätt och våra arbetssätt en avgörande  roll.

Den här föreläsningen syftar till att förmedla konkreta råd som alla kan använda för att hantera, frigöra och förhålla sig till tid på ett effektivt  sätt både för individ och organisations räkning. Föreläsningen ger även en chans att reflektera kring vad en värdefull  prioritering faktiskt innebär, både i yrkessituationer och i privatlivet.

Innehåll

 • Perspektiv på tid
 • Att hantera, frigöra och förhålla sig till tid
 • Tidsbristens utmaningar
 • Våra relationers påverkan på vårt välmående
 • Fokus på det som skapar värde och balans

Handfasta tips varvas med reflektion och eftertanke

Längd

1 h 30 min 

Föreläsare

Micke Darmell, en av Sveriges mest erfarna och populära föreläsare på temat . Han har är även författare böcker och fick event- och mötesindustrins största individuella pris ”Narrenpriset” 2020. Genom utbildningar, processledning och föreläsningar har han i årtionden hjälpt individer, organisationer och- arbetsplatser av olika slag.   Genom utbildningar, processledning och föreläsningar har han i årtionden hjälpt individer, organisationer och- arbetsplatser av olika slag.

Undervisningsform

Digitalt via zoom

Biljetter

 • Biljett

  290,00 kr
  Skatt: +72,50 kr Moms (25%)
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page