top of page

ons 18 sep.

|

Webbaserad kurs via Zoom

Att skapa engagerande och effektiva möten

Välkommen på en halvdagskurs som har hjälpt åtskilliga verksamheter att skapa en möteskultur som både är engagerande, inkluderande och inte minst effektiv, Vi hälsar dig varmt välkommen och är glada att kunna presentera två av landets främsta föreläsare och konsulter på området.

Att skapa engagerande och effektiva möten
Att skapa engagerande och effektiva möten

Tid och plats

18 sep. 2024 13:00 – 16:00

Webbaserad kurs via Zoom

Om evenemanget

Att skapa engagerande och effektiva möten

Visste du att vi i genomsnitt har DUBBELT så många möten idag än för 30 år sedan? Samtidigt uppger en majoritet att de flesta mötena idag känns oengagerande, irrelevanta och ibland till och med onödiga.

Är du intresserad av att se medarbetare med större engagemang och motivation under möten? Strävar du efter att öka måluppfyllelsen och bli en mer syftesdriven organisation? Vill du frigöra upp till 30% av mötestiden på ett sätt som samtidigt inkluderar alla? Då är den här kursen helt rätt för dig.

Under denna föreläsning får du ta del av hur en effektiv, hållbar och inkluderande möteskultur kan skapas, väl förankrat i intressant vetenskap på området, förenat med konkreta verktyg och strategier. Det går att skapa en kultur där alla får känna lust, mening och delaktighet i varje möte samtidigt som man sparar tid.  

Möten är kulturbärare. Om vi inte lever vår värdegrund i våra möten, om vi inte uppnår önskat ledarskap och medarbetarskap i våra möten - när ska vi då göra det? 

Forskningen kommer allt längre inom detta område och allt fler krönikor och debattinlägg tar upp detta. Varför har då inte fler tagit tag i det? Trots att möteskultur är en sådan stor del av vår vardag är det väldigt få som är utbildade inom intern kommunikation på temat. 

Låt oss tillsammans ta dessa steg för att förvandla och förbättra din organisation, med små insatser skapar vi en stor effekt!

Innehåll

• Betydelsen av möteskultur 

• Forskning och studier kring möten 

• Att bli en syftesdriven organisation 

• Frigör tid och skapa mer motivation och engagemang 

• Inkludering och delaktighet 

• Praktiska strategier

Längd

3 h

Målgrupp: Chefer och medarbetare

Kursledare

Micke Darmell är föreläsare, författare och utbildare. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 16e året i rad. 2020 vann han Mötes- och eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Sagt om kursen från tidigare deltagare

"Inspirerande och lärorik"

"Tydligt upplägg, proffsigt och inspirerande glädjeskapande

"Konkreta tips och råd för att arbeta med möteskultur"

-> Utvärderingssnitt:  9,5 av 10

Undervisningsform

Digitalt via Zoom

Är ni en större grupp?

Önskar ni beställa kursen till er verksamhet får det bra att begära en offert. HÄR

Önskar du en inspelad version?

Kan du inte datumet eller av andra anledningar önskar en inspelad version av kursen? Anmäl då ditt intresse HÄR

Biljetter

  • Biljett

    995,00 kr
    Skatt: +248,75 kr Moms (25%)

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page